Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирському регіоні буде проведено перерахунок соціальних виплат і допомог
 
20-05-2010, 22:39  Суспільство / Політика / Влада / Відпочинок / Економіка

У Житомирському регіоні буде проведено перерахунок соціальних виплат і допомог

 
У Державному бюджеті України на 2010 рік на виплату допомоги сім'ям з дітьми, малозабезпеченим сім'ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та тимчасової державної допомоги дітям Житомирської області передбачена субвенція на загальну суму 730,1 млн. грн, що в 1,4 рази більше, ніж у 2009 році (525 млн. грн).
'У

Про це повідомляє Головне управління праці та соціального захисту населення Житомирської обласної державної адміністрації.

З прийняттям Закону України «Про Державний бюджет України на 2010 рік» із січня встановлено нові підвищені розміри прожиткового мінімуму і, враховуючи те, що більшість видів державної допомоги обчислюються у відсотках до прожиткового мінімуму, відповідно з січня 2010 поступово будуть підвищуватися також розміри державної допомоги.

Таке підвищення в залежності від виду допомоги протягом року становить у середньому від 40 грн. до 180 грн. на сім'ю, а дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, які виховуються в дитячих будинках сімейного типу, прийомних сім'ях або сім'ях опікунів або піклувальників, максимальний розмір державної допомоги буде збільшений від 246 грн. на початку року до 360 грн. на кінець року.
'У

Незмінними залишилися лише розміри допомоги при народженні дитини (12240 грн. - на першу, 25 тис. грн. - на другу, 50 тис. грн. - на третю і наступну дитину) і допомоги при усиновленні (12240 грн. на кожну дитину).

Вказаною вище перерахунку підлягають близько 70% призначених допомог.

В даний час в Житомирській області проводиться робота по перерахунку державної допомоги у підвищених розмірах.

Вже завершено масовий перерахунок з урахуванням нових розмірів і виготовлення додаткових платіжних документів для проведення виплати донарахованих сум допомоги у травні за січень-лютий і травень.

Після цього почнеться проведення відповідного перерахунку за березень - квітень для забезпечення виплати державної допомоги у підвищених розмірах у червні поточного року.
'У

Таким чином, протягом травня-червня сім'ї отримають разом з основним розміром допомоги донараховані суми допомоги за січень-квітень.

Надалі державна допомога буде виплачуватися у встановлених розмірах.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!