Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Рятувальники Житомирського МНС вирушили до Польщі для ліквідації підтоплення
 
25-05-2010, 09:48  Суспільство / Політика / Влада / Випадки / Господарство / Економіка

Рятувальники Житомирського МНС вирушили до Польщі для ліквідації підтоплення

 
МНС України відправило до Польщі загін житомирян для ліквідації наслідків підтоплення. Про це повідомляє прес-служба МНС України.
'Рятувальники

Силами п'яти областей України – Житомирської, Тернопільської, Хмельницької, Рівненської та Волинської – сформований зведений загін МНС, яке складається з 40 чоловік особового складу та 18 одиниць техніки серед який мотопомпи та 13 насосних станцій ПНС-110. Кожна така станція забезпечує викачування 110 літрів води в секунду.

Загін вирушив з Луцька, прибуде в Польщу під ранок і відразу почне рятувальні роботи. Ця допомога надана додатково вже спрямованим з України 27 рятувальників та 9 одиниць техніки.
'Рятувальники

Чотири найпотужніших українських насоса забезпечать одночасне відкачування майже 1,5 тис. кубометрів води на годину.

Тим часом, жертвами повені в Польщі стали вже 12 людей. Евакуйовано 3 тисяч жителів затоплених районів. У порятунку людей, охороні їх майна та патрулюванні дамб беруть участь понад 7 тисяч поліцейських.
'Рятувальники

Нагадаємо, що між Кабінетом міністрів України та урядом Польщі підписано угоду про співробітництво і взаємодопомогу у сфері попередження катастроф, стихійних лих та інших надзвичайних ситуацій, а також ліквідації їх наслідків.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!