Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі з 1 червня починають працювати дитячі табори.
 
2-06-2010, 15:00  Суспільство

У Житомирі з 1 червня починають працювати дитячі табори.

 

У Житомирі з 1 червня починають працювати дитячі табори.



У Житомирі з 1 по 25 червня будуть працювати 27 пришкільних денних таборів, - про це йдеться на офіційному сайті Житомирської міської ради.

'У


Згідно з рішенням виконкому Житомирської міської ради від 22.04.2010 року № 277 «Про організацію оздоровлення та відпочинку дітей м. Житомира у 2010 році» з 1 по 25 червня 2010 на базах навчальних закладів міста працюватимуть 27 пришкільних денних таборів.

«З метою безпечного перебування дітей у пришкільних таборах протягом квітня-травня 2010 була проведена велика організаційна робота з відкриття таборів. Кожен табір був обстежений працівниками «Держгірпромнагляду», міського управління ГУ МНС та міськСЕС », - зазначив начальник управління освіти міської ради Валентин Арендарчук.

Загальна вартість перебування однієї дитини в таборі - 266 грн., батьківська плата складає лише 47% від загальної вартості, що становить 126 грн. (дана сума спрямована на харчування дитини).

Приватними підприємцями, які забезпечують харчування дітей у навчальних закладах та фахівцями міської СЕС відпрацьовані питання організації харчування дітей у таборах, його вартість становить 19 грн. в день на одну дитину. Розроблені та затверджені зразкову двотижневе меню на 2-разове харчування.

Це меню повністю відповідає натуральним нормам харчування дітей в оздоровчих установах, затверджених постановою КМ України від 22.11.2004 р. № 159.

У пришкільних таборах велику увагу приділяється конкурсів. Всі 27 пришкільних табори затвердили плани виховної роботи. Спеціалістами управління освіти, начальниками пришкільних таборів повністю відпрацьовані питання проведення відпочинку та дозвілля дітей.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!