Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Дільничні інспектори Новограда-Волинського отримали від Литвина моторолери.
 
21-06-2010, 16:06  Суспільство

Дільничні інспектори Новограда-Волинського отримали від Литвина моторолери.

 

Дільничні інспектори Новограда-Волинського отримали від Литвина моторолери.


У місті Новоград-Волинський дільничні інспектори отримали моторолери і автомобіль. Про це повідомила Алла Ващенко, ВЗГ УМВС України в Житомирській області.


Дільничні інспектори Новограда-Волинського отримали від Литвина моторолери.



Справжній подарунок до свого професійного свята отримали дільничні інспектори Новоград-Волинського райвідділу міліції. Головна вартість будь-якого презенту - це його важливість і необхідність для того, кому він призначається.

Ні для кого не секрет, що однією з головних проблем у роботі дільничних є віддаленість населених пунктів, особливо в сільській місцевості, до яких доводиться добиратися і громадським, і попутним транспортом, а іноді навіть пішки. А на кожного з них по 4-5 таких сіл, де проживають до 5500 чоловік. Ось і встигни з усіма зустрітись та поспілкуватися.

Дільничні інспектори Новограда-Волинського отримали від Литвина моторолери.




18 червня на площі Лесі України, біля її пам'ятника, який є символом Новоград-Волинського, в урочистій обстановці депутат Житомирської обласної ради Петро Литвин вручив 12 сертифікатів якості на придбану мототехніку, що має кодову назву «Шторм», при цьому відзначивши, що мобільність і оперативність дільничного в поєднанні з професіоналізмом і відповідальністю є запорукою безпеки та спокою населення.

Привітальні грамоти і ключі від транспортних засобів, у тому числі автомобіля ВАЗ-2107, отримали всі дільничні, які працюють у сільській місцевості, з рук голови Новоград-Волинської райдержадміністрації Леоніда Миколайовича Мартинюка, який також висловив надію, що таке поліпшення матеріально-технічного оснащення служби в цілому буде сприяти поліпшенню ефективності їх роботи.

Заступник начальника УМВС України в Житомирській області Сергій Володимирович Талько, звертаючись до всіх присутніх, зазначив:

- Свято дільничного інспектора, який триває ще з 1923 року, - це прояв рівня довіри населення до них. А всі професійні дні, ймовірно, для того й існують, щоб підсумувати зроблене, проаналізувати результати та визначити пріоритети і перспективи на майбутнє. Той аванс, який сьогодні зроблений новоград-волинцям для нас - це стимул в подальшій роботі, тому що тільки дільничний інспектор, який полюбив свою ділянку, яка знає людей, які живуть і працюють там, заслуговує найбільшу повагу.

Дільничні інспектори Новограда-Волинського отримали від Литвина моторолери.




Після освячення техніки священиком православної церкви міліціонери вирушили в міський відділ міліції, а звідти вже кожен на свою ділянку.

За матеріалами "Журнал Житомира".

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!