Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Мер Житомира розкритикувала роботу пенсійного фонду із-за черг
 
12-10-2009, 16:41  Суспільство

Мер Житомира розкритикувала роботу пенсійного фонду із-за черг

 
'Мер

Мер Житомира Віра Шелудченко звернулася до керівництва Пенсійного фонду України з відкритим листом, в якому закликає навести лад в питаннях здобуття довідок про розмір пенсій в Житомирі.

Про це повідомляє сайт Житомирської міської поради.

Надання таких довідок необхідне для здобуття матеріальної допомоги в рамках міської програми соціального захисту населення «Турбота», говориться в листі.



Програма "Турбота", що діє в Житомирі з недавнього часу, заснована на системі адресної матеріальної допомоги. Пенсіонерам, чиї пенсії не перевищують 650 грн. в місяць, видаються банківські картки, на які надалі перераховуються гроші.

Для здобуття банківської карти люди повинні отримати в пенсійному фонді довідку про розмір пенсії. Працівники фонду не бажають розуміти і вирішувати проблеми простих пенсіонерів, які вимушені годинами стояти в чергах ради бюрократичного папірця, переконана мер.

"Треба ліквідовувати черги і спростити надання довідок для тих людей, які не в змозі прийти самостійно, - говориться у відкритому листі Віри Шелудченко.- Якщо це питання не буде вирішено найближчим часом, ми звертатимемося до вищого керівництва України. Від протистояння обласних керівників з житомирською владою не повинні страждати знедолені літні люди».

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!