Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Володимир Дебой святкує сьогодні 41-річчя
 
30-06-2010, 12:25  Суспільство

Володимир Дебой святкує сьогодні 41-річчя

 
Володимир Дебой святкує сьогодні 41-річчя


'Володимир



Сьогодні 30 червня, заступник голови Житомирської облдержадміністрації Володимир Дебой святкує 41-річчя.

Володимир Дебой народився 30 червня 1969 року у столиці України - місті Київ.

- Я з дитинства займався спортом і до 23 років не приймав ніякого алкоголю. Будучи студентом, половину стипендії витрачав на знову ж таки заняття спортом і відвідування театрів, музеїв. Якщо проходить тиждень без басейну, відчуваю певний дискомфорт. Коли є можливість, вибираюся на лижі. - Розповідає про себе перший заступник голови Житомирської ОДА.

У 1992 році Володимир Дебой закінчив Санкт-Петербурзький технологічний інститут холодильної промисловості, інженер-механік. У 1997 році - Національна академія управління, економіст. У 2007 році - Київський національний університет імені Тараса Шевченка, магістр права.

Трудову діяльність розпочав у липні 1986 року на Житомирському пивзаводі дозиметристом третього розряду

- Не можу заперечувати, що при виборі професії відіграла роль рада батька, який був керівником «Житомирпиво». Цю спеціальність я здобув у Санкт-Петербурзькому технологічному університеті. Правда, довелося перервати навчання, тому що я після другого курсу пішов в армію, хоча це було й не обов'язково. Я служив у повітряно-військових силах в Ленінградській області.

Власне після закінчення ВНЗ в 1992 р. молодший Дебой прийшов працювати в «Житомирпиво» інженером з питань охорони праці і техніки безпеки.

1993-1998 продовжував трудитися на цьому ж підприємстві у якості начальника торгового відділу.

З серпня 1998 по серпень 1999 - комерційний директор ВАТ "Житомирпиво. З серпня 1999 по травень 2008 - голова правління ВАТ" Житомирпиво.

З 7 травня 2008 року Володимир Михайлович Дебой призначений на посаду заступника голови Житомирської облдержадміністрації (розпорядження голови облдержадміністрації від 05.05.08 № 138-к).

- Державна служба для мене - це перш за все сприяння у розвитку та модернізації підприємств. Адже в нашій країні значно легше впровадити нову технологію, змонтувати обладнання, ніж отримати дозвільні документи. Я вважаю порожніми заяви про хороше життя без сфери матеріального виробництва. Тому кожен день роблю певні кроки для поліпшення діяльності підприємств. - Говорить В. Дебой
За матеріалами «Журнал Житомира».

За матеріалами «Журнал Житомира».

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!