Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » З житомирських ліфтів крадуть цінні гальмівні котушки
 
7-07-2010, 14:45  Суспільство

З житомирських ліфтів крадуть цінні гальмівні котушки

 

З житомирських ліфтів крадуть цінні гальмівні котушки

У місті Житомирі працівники ЖЕКів все частіше фіксують випадки вандалізму відносно ліфтів у багатоповерхівках міста.

З житомирських ліфтів крадуть цінні гальмівні котушки



Про це на робочій нараді повідомила начальник житлового управління міськради Світлана Пивоварова. За її словами, минулого тижня в Житомирі пограбували 16 ліфтів.

0



В основному, грабіжники крадуть з ліфтів гальмівні котушки. Одна така котушка, це 4 кг мідного дроту, на ринку може коштувати до 500 гривень.

- Я особисто була в неділю на ринку і бачила ці котушки. Звідки у фізичної особи котушка від ліфта з машинного відділення? Замки відкривають якимись відмичками. Я дуже прошу вас: на останніх поверхах домовляйтеся з людьми. Як тільки вони побачать або почують щось подібне нехай телефонують до диспетчера ліфтової компанії або на номер 1580. А ви телефонуєте муніципальній міліції - щоб ми з вами реагували. На сьогодні 16 ліфтів уже пограбовані, - заявила Пивоварова.

Спіймати мисливців за металами непросто, тому що крадуть вони, як правило, вдень, коли вдома майже нікого немає. При цьому їм не заважають ні домофон, ні консьєржі, ні дверні замки.

Крім того, Світлана Пивоварова повідомила про намір звернутися до правоохоронців з проханням перевірити фізичних осіб, які продають електроприлади та кольорові метали, на житомирському ринку.


Нагадаємо, на початку року в Житомирі, ерез аварійне відключення мереж, в багатоповерхових житлових будинках, припинили роботу 84 ліфти. Основна кількість відключених ліфтів на рахунку в Богунському районі.

Раніше, в жовтні 2009 року, Держгірпромнагляд заборонив експлуатацію 80 ліфтів у Житомирі. Заборона пов'язана з відпрацюванням ліфтами граничного терміну експлуатації - понад 25 років.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!