Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » За відсутність тахографів на автомобілях будуть підвищені штрафи
 
8-07-2010, 17:16  Суспільство

За відсутність тахографів на автомобілях будуть підвищені штрафи

 
За відсутність тахографів на автомобілях будуть підвищені штрафи, - Мінтрансзв'язку



За відсутність тахографів на автомобілях будуть підвищені штрафи


За відсутність тахографів на автомобілях, які здійснюють міжнародні перевезення пасажирів і вантажів, буде посилена відповідальність і підвищені штрафні санкції. Міністерство транспорту та зв'язку України вже розробило відповідні зміни до закону «Про автомобільний транспорт» з метою упорядкування міжнародних автомобільних перевезень, повідомляє прес-служба відомства.

За відсутність тахографів на автомобілях будуть підвищені штрафи



У разі ухвалення змін до закону, за відсутності на автомобілі контрольно-реєстраційного пристрою - тахографа, а також у разі порушення режиму праці та відпочинку водіїв транспортних засобів для водіїв буде встановлено штраф у розмірі 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (8500 грн).

Також пропонується встановити норму, відповідно до якої водії транспортних засобів, які належать як українським, так і іноземним перевізникам та здійснюють міжнародні перевезення, будуть зобов'язані допускати до перевірки тахографів посадових осіб Головавтотрансінспекції.

За матеріалами РБК-Україна

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!