Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Сьогодні у Житомирі будуть судити директора ЗАТ «Житомирські ласощі» Євгенія Гамова
 
13-07-2010, 15:14  Суспільство

Сьогодні у Житомирі будуть судити директора ЗАТ «Житомирські ласощі» Євгенія Гамова

 
Сьогодні, 13 липня в Богунському районному суді міста Житомира відбудеться засідання у кримінальній справі відносно голови ЗАТ «Житомирські ласощі» Євгенія Гамова за фактом ухилення від податкових зборів і обов'язкових платежів, за несплату внесків до Пенсійного фонду.

Сьогодні у Житомирі будуть судити директора ЗАТ «Житомирські ласощі» Євгенія Гамова



Предмет розгляду - законність порушення карної справи проти пана Гамова.

Раніше він через своїх представників вже оскаржив постанову про відкриття проти нього кримінальної справи, після чого Апеляційний суд Житомирської області скасував рішення на його користь і повернув справу на повторний розгляд до Богунського суду.

Згідно з процедурою рішення має бути ухвалене протягом сьогоднішнього засідання. У випадку, якщо суддя, який розглядає справу (Валентин Іонників) підтримає рішення апеляції, стосовно Євгена Гамова, почнуться слідчі дії.


Нагадаємо, в квітні поточного року, Євген Гамов був викрадений своїми прихильниками прямо з зали суду. Тоді, за словами очевидців, під час судового засідання Гамову стало погано. В цей же час, вибивши двері, до зали увірвалася юрба людей, які практично винесли Гамова з суду і відвезли його на машині "швидкої допомоги".

Пізніше, як вдалося з'ясувати, директора "Житомирські ласощі" доставили в Центральну міськлікарню № 1.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!