Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Вчені назвали найкрасивіше жіноче ім'я
 
16-07-2010, 23:03  Суспільство

Вчені назвали найкрасивіше жіноче ім'я

 

Російські вчені провели обширне соціологічне дослідження, метою якого було визначити жіночі імена, які найбільше подобаються чоловічій статі.


Вчені назвали найкрасивіше жіноче ім'я



У ході дослідження було опитано понад 50 тисяч добровольців, які відповіли на питання, що стосується самого красивого жіночого імені.

Як показали результати опитування, чоловіки віддають перевагу більш жіночним особистим іменам, таким як: Анастасія, Вікторія, Катерина - це трійка лідерів опитування, що набрала найбільшу кількість голосів. Відразу за ними йдуть такі імена як: Тетяна, Наташа, Ксенія. І хоча в ході опитування чоловіки називали найрізноманітніші імена, саме ці імена набрали найбільшу кількість голосів.

Нагадаємо, раніше вчені з'ясували, що тихий жіночий голос чоловіка розцінюють як показник жіночності. Для них це є своєрідним "еталоном" жіночої краси. Як вважають фахівці, чим ніжніший голос, тим більш привабливою жінка здається чоловікові. Тихий і ласкавий голос активує в головному мозку ділянки, що відповідають за залишення потомства і чоловік, сам того не усвідомлюючи, закохується в тиху і спокійну жінку.

За матеріалами сайту: Yoread.ru

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!