Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі абітурієнти ночують під стінами ВНЗ
 
19-07-2010, 16:09  Суспільство

У Житомирі абітурієнти ночують під стінами ВНЗ

 
Під стінами Житомирських ВНЗ твориться справжня істерія - сотні абітурієнтів та їх батьків займають чергу з самого ранку. Деякі навіть обирають ночівлю під стінами університету.

У Житомирі абітурієнти ночують під стінами ВНЗ



Кожен, хто спробував цього року подати документи для вступу до університету, вже встиг переконатися: для того, щоб дістатися до приймальної комісії, потрібно пройти випробування часом, спекою і натовпом. Якщо вистачить терпіння на очікування, здоров'я, щоб вистояти під палючим сонцем, і сили, щоб тебе не задушили в тій самій черзі, тоді й будеш мати шанс на вищу освіту.

- Я побував у приймальній комісії Житомирського технологічного університету, і хоч маю право подавати документи в 5 ВНЗ, бажання вже пропало, - розповідає житомирянин Іван Багінський. - А все через штовханину. Для того, щоб подати документи, я в 7.30 ранку вже стояв під університетом, але таких, як я, виявилося ще кілька десятків. Черга була величезною. Документи подав лише о першій годині дня. Збирався надходити ще в Агроекологічний, але там, кажуть, ще гірше.

Така ж ситуація і біля стін ЖДУ ім. І. Франка. О 8 ранку біля входу вже стояло кілька сотень абітурієнтів.

- Це щось нестерпне, - скаржиться Ольга Зірчік, мама абітурієнтки. - У четвер ми приїхали з Овруча, вистояли 5 годин у черзі, а потім нам сказали, що в медичній довідці повинен був поставити позначку психіатр. Поїхали завершити проходження комісії, повернулися з довідкою, але розуміємо, що знову даремно витратили день. У 7 ранку ми вже були 170-ми в черзі! Найприкріше, що список щодня змінюється. Тобто, якщо завтра не приїдемо, то нас просто викреслять зі списку. Єдиний вихід - ставити розкладачку і ночувати під університетом.
За матеріалами: 20 хвилин

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!