Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі на Житньому ринку хочуть заборонити торгівлю тваринами
 
13-08-2010, 13:29  Суспільство

У Житомирі на Житньому ринку хочуть заборонити торгівлю тваринами

 
У Житомирі ветеринарна служба ставить питання про припинення торгівлі тваринами на Житньому ринку.

У Житомирі на Житньому ринку хочуть заборонити торгівлю тваринами



Як повідомив в інтерв'ю газеті «Місто» начальник управління ветеринарної медицини в Житомирі Василь Кравченко, альтернативою послужить спеціально створений ринок продажу домашніх тварин, де будуть дотримуватися всі існуючі правила торгівлі тваринами.

«Сподіваюся, що у вирішенні зазначених проблем нам всебічно сприятиме міська прокуратура, з якою у нас спостерігається плідна співпраця», - сказав Василь Кравченко.

Також ветслужба просить житомирян у разі отримання послуг від нелегальних, що працюють без ліцензій, клінік звертатися за допомогою в управління ветмедицини, особливо коли ці послуги виявилися неякісними: «У таких клініках немає приміщень для утримання тварин, необхідних ізоляторів, і так далі. Це неприпустимо ».

Також Василь Кравченко висловив намір викоренити в Житомирі торгівлю тваринами без документів у непристосованих для цього магазинах - приміром, у магазинах з продажу зоокормів.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!