Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » З 6 вересня Житомир переведе три вулиці на односторонній рух
 
21-08-2010, 18:12  Суспільство

З 6 вересня Житомир переведе три вулиці на односторонній рух

 
З понеділка 6 вересня 2010 в місті Житомирі буде запроваджено односторонній рух на трьох вулицях.

'З



Про це сьогодні повідомила прес-служба Житомирської міськради.

Згідно повідомлення, односторонній рух буде введено від вулиці Адмірала Щастного по вулицях Пушкінській, вул.Петровського і вул.Лермонтовській з метою поліпшення пропускної здатності даних вулиць і підвищення безпеки дорожнього руху.

"Після впровадження одностороннього руху по зазначених вулицях, для забезпечення жителів міста і області більш зручним транспортним сполученням з Обласним діагностичним центром, буде продовжено рух автобусів маршруту № 58 до діагностичного центру, що дасть можливість безпересадкове транспортування жителів багатьох мікрорайонів міста, області (від авто і залізничного вокзалів) до соціально-важливого лікувальної установи. " - Йдеться в повідомленні міськради.


Нагадаємо, з 18 березня 2008 року, в Житомирі було відкрито односторонній рух транспорту по вулиці Гоголівській - від вулиці Шелушкова до вулиці Хлібної. А з 12 серпня 2008 року в Житомирі ввели односторонній рух по вулиці Старовільскій і вул.Перемоги (від Якіра до пл.Короленко).

За матеріалами «Журнал Житомира».

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!