Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області будуть «піднімати з руїн» 18 дитячих садків
 
27-08-2010, 19:08  Суспільство

У Житомирській області будуть «піднімати з руїн» 18 дитячих садків

 
З метою впровадження обов'язкової освіти дітей з 5-річного віку та охоплення не менше 75% дітей дошкільною освітою в Житомирській області у 2010-11 навчальному році планується відновити роботу 18 дошкільних навчальних закладів в більшості районів.

У Житомирській області будуть «піднімати з руїн» 18 дитячих садків



Про це йдеться у розпорядженні губернатора Сергія Рижука «Про підготовку закладів освіти області до нового 2010/2011 навчального року».

Як повідомив на недавній педагогічної конференції начальник управління освіти і науки Житомирської облдержадміністрації Олександр Пастовенскій, в найближчі 3 роки планується відновити діяльність 90 дитячих садків. У цьому році на ці цілі виділено 10,5 мільйонів гривень.

За станом на 10 серпня в установах освіти Житомирської області проведені поточні ремонти. Капітально відремонтовані 55 шкіл. Завершуються роботи з відновлення централізованого водопостачання та водовідведення в 26 навчальних закладах, систем опалення в 22-х.

Проводяться ремонтні роботи 50 шкільних котелень.

Також держадміністрація збирається «вжити дієвих заходів щодо організації безоплатного перевезення у новому навчальному році дітей сільської місцевості в Баранівському, Лугинському, Новоград-Волинському, в Овруцькому, Романівському, Ружинському, Чуднівському районах».

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!