Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В Україні черговий весільний бум на 10.10.10
 
27-08-2010, 19:29  Суспільство

В Україні черговий весільний бум на 10.10.10

 
У цьому році найпопулярнішою датою для одруження стало 10 жовтня.

В Україні черговий весільний бум на 10.10.10



Магічні три десятки гіпнотизують молодят не менш попередніх сімок, вісімок і дев'яток. Деякі пари, бронювати місця на подачу заяв, почали ще за рік, інші за кілька днів до закінчення дозволеного терміну.

Юлія з Дмитром зустрілися лише півтора місяці тому, а одружуватися вирішили минулого тижня. Дату 10 жовтня молодятам радили друзі, ще навіть коли пара не була знайома.

- У мене є хороший друг, його звуть Сергій. Він зараз живе за кордоном зі своєю сім'єю і ми з ним десь півроку тому спілкувалися по Skype. І він мені жартома порадив одружитися 10.10.10 - буде легко запам'ятати дату, це в сім'ї важливо. І ось у цю неділю я зробив пропозицію і ми почали обговорювати дату весілля, і подумали: чому б дійсно не втілити цей жарт, і так і вирішили - пішли і подали заяву на 10 жовтня ", - розповідають Юлія та Дмитро які одружуються 10.10.10 .

Якщо бажання одружитися 10 жовтня нестримне - варто поспішити. Адже заяви на одруження в ЗАГСи приймають не пізніше ніж за місяць і не раніше ніж за 3 місяці до церемонії. І магічна дата припадає на неділю. У цей день працюють далеко не всі ЗАГСи. Приміром, у Києві розписатися 10 жовтня можна лише у Центральному та Лівобережному.

"Цієї неділі, взагалі ми не працюємо, але ми вимушені відкрити цей день для того, щоб зареєструвати пари, які хочуть цього дня одружитися. У нас режим роботи буде такий, який необхідний буде для того, щоб забезпечити в повному обсязі реєстрацію шлюбів у Цього дня - з 9 до 18, ", - говорить керівник групи з проведення урочистих обрядів Центрального РАГСу м. Києва Зінаїда Корзун.

Одруження 10 жовтня потягне за собою і додаткові витрати, адже за свої послуги в законний вихідний ЗАГСи беруть удвічі більше. Церемонія 10.10 обійдеться молодятам в 420 гривень. І магічні десятки зачаровують далеко не всіх.

"Взагалі я в числа не вірю, всі ці сполучення чисел - просто щоб хороший день був. А так, весілля - це завжди гарний день, якого б числа це не було. Я вважаю, що якщо людина забобонна, то для неї це важливо, а якщо людина в це не вірить, то їй немає різниці який це день, головне - щоб щастя було ", - вважають молоді Катерина та Олексій.

Астрологи теж запевняють - не має значення коли одружуватися. Адже головне - це сумісність між партнерами. Зате дата шлюбу може розповісти як пройде сама церемонія.

"Люди будуть проявляти дуже велику дисципліну, з одного боку, це і нормально для планування, для організації якихось заходів, а з іншого боку, це говорить про те, що вони будуть мати зайву недовіру, скептицизм, ну і конфліктність, навіть якщо гості "поб'ють" один одного, це не означає, що пара розпадеться через рік ", - відзначає астролог Віталій Дяченко.

Цінителям оригінальних комбінацій для одружень вибір залишився невеликий - 10 жовтня, 11 листопада в наступному році і 12.12.12. За твердженням нумерологія, збіг трьох десяток - найвдаліший з всіх цих комбінацій.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!