Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У школах Житомира початок уроків переносять на 8 годин ранку. Винна друга зміна
 
27-08-2010, 19:38  Суспільство

У школах Житомира початок уроків переносять на 8 годин ранку. Винна друга зміна

 
На батьківських зборах керівництво 25 ліцею повідомило, що уроки будуть починатися не о 8.30, як у минулому році, а рівно о 8 годині.

У школах Житомира початок уроків переносять на 8 годин ранку. Винна друга зміна



Це означає, що приводити учнів молодших класів батьки та інші родичі будуть близько 7.50 ранку, а забирати - близько 12-ти. Бабусь-дідусів простіше, а от що робити працюючим батькам, у більшості яких робочий день починається рівно о 9? Що їм робити цілу годину до роботи і як викроїти позаобідній час, щоб відвезти дитину додому?

Як стало відомо, 25-й ліцей - далеко не перший в Житомирі навчальний заклад, де заняття починаються з 8 ранку. Зокрема, такий розклад вже не перший рік діє в школах № 12, 28 і 34.

Начальник управління освіти Житомирської міської ради Валентин Арендарчук так прокоментував цю ситуацію:

«Переносити початок занять - це прерогатива виключно дирекції школи, а не управління освіти. Є Рада школи, є батьківські збори - там вирішуються такі питання. Єдине, що можу точно сказати - це не суперечить законодавству ».

Директор Житомирського ліцею № 25 Галина Пономарьова пояснила перенесення уроків на 8 годин другий зміною:

«У школі учні навчаються у дві зміни, і щоб у зимовий час діти не приходили додому затемна, було вирішено перенести початок занять на півгодини раніше. Крім того, є вимога санепідемстанції не допускати завершення занять другої зміни пізніше 16 годин. Нарешті, ми повинні надати «другозмінникам» вільні аудиторії ».

Галина Пономарьова говорить, що поки такий режим вводиться строком на один рік. Якщо у персоналу, учнів та батьків не виникне претензій - школа і далі буде працювати з 8 ранку.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!