Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомир: де 100 додаткових тролейбусів 1 вересня?
 
1-09-2010, 22:15  Суспільство

Житомир: де 100 додаткових тролейбусів 1 вересня?

 
За повідомленням «Житомирської хвилі», 1 вересня Житомирське трамвайно-тролейбусне управління повинне було випустити на маршрути 100 додаткових тролейбусів і трамваїв.

Житомир: де 100 додаткових тролейбусів 1 вересня?



Як переконував начальник комунального підприємства ЖТТУ Віктор Зубрицький, «це робиться для того, щоб у святковий день школярі, їхні батьки та гості святкових заходів Першого Дзвоника могли зручно і вчасно дістатися шкільних закладів по всьому місту».

Однак вранці 1 вересня на Крошні справи були гірше нікуди.

На зупинці, що знаходиться на перехресті вулиць Щорса і Ватутіна, тролейбусів не було з 8.30 до 8.50 годин, а маршрутки не зупинялися - вони були забиті пасажирами.

Щоб дістатися до міста батькам які проводли дітей на першовересневий захід, довелося пройти по нельотній погоді на зупинку далі, щоб втиснутися в переповнену маршрутку.

Не виключено, що в той час на Крошні сталася поломка тролейбусних ліній, проте настрій у житомирян які добиралися було зіпсовано.



За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!