Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В Україні можуть скасувати довіреність на водіння авто
 
1-09-2010, 22:50  Суспільство

В Україні можуть скасувати довіреність на водіння авто

 
Державний комітет з питань регуляторної політики (Держкомпідприємництва) вивчає можливість скасування нотаріально завірених довіреностей на водіння авто.

В Україні можуть скасувати довіреність на водіння авто



Про це в своєму блозі повідомив голова Держкомпідприємництва Михайло Бродський.

«Подивилися, що в розвинених країнах таку довіреність просто виписує або сам власник машини, або - якщо мова йде про юридичну особу - керівник фірми. І цього цілком достатньо. Тоді чому в нас за це потрібно платити гроші нотаріусу? », - Дивується Михайло Бродський.

За словами голови Держкомпідприємництва, у відомстві вже проаналізували ситуацію з бланками суворої звітності та суворого обліку і прийшли до висновку, що більша частина їх не потрібна. «Зараз їх всього близько 200 видів. Скасування непотрібних дасть можливість підприємцям економити свій час і гроші », - резюмував чиновник.

Нагадаємо, раніше М. Бродський виступив з низкою ініціатив, щодо можливого скасування проходження державного техогляду або спрощення процедури його проходження для легкових автомобілів.

Зокрема, була досягнута домовленість з ДАІ про створення робочої групи, яка вивчить можливість оптимізації процедури проходження техогляду. Зокрема, члени робочої групи вивчають можливість передачі контролю за ТО страховим компаніям, а також включення транспортного збору у вартість пального. Представники ДАІ вже погодилися, що організація техогляду не входить у функції відомства і готові передати право його проведення страховим компаніям.

За матеріалами: http://www.companion.ua

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!