Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Маленька зарплата веде до зайвої ваги
 
2-09-2010, 10:07  Суспільство

Маленька зарплата веде до зайвої ваги

 
Нещодавно вчені дійшли сенсаційного висновку: виявляється, рівень зарплати батьків дитини, а також ступінь їхньої освіченості визначають не тільки соціальний статус, але і те, скільки ваша дитина важить. Останнім часом вчені Швеції провели ряд досліджень на цю тему.

0



Виявилося, що в сім'ях іммігрантів, де зазвичай соціальний статус досить низький, більшість дітей мають зайву вагу. І якщо тут ожирінням страждав кожен п'ятий малюк, то в сім'ях, чий достаток був високий, як і рівень освіченості батьків, зайва вага спостерігалася лише в кожної 20-ї дитини.

Медики зробили висновок, що дана ситуація є критичною, адже виходить, що зайва вага, яка стає справжнім бичем сучасного людства - це дійсно класова проблема. Як правило, люди з освітою купують не найбільш дорожчу їжу, а скоріше більш здорову, так як вони в курсі сучасних тенденцій і проблем суспільства.

0



Тепер медики сподіваються, що політики звернуть увагу на дитяче ожиріння, що може поставити під загрозу майбутнє здоров'я нації.

За матеріалами tehno-med.ru

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!