Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Батьки школярів обурені масовими поборами на подарунки вчителям у школах
 
6-09-2010, 13:36  Суспільство

Батьки школярів обурені масовими поборами на подарунки вчителям у школах

 
Кожен другий українець (50,1%) вважає, що найбільшою проблемою для батьків школярів є грошові побори на подарунки вчителям і адміністрації шкіл.

0



Про це свідчать результати опитування, проведеного Інститутом Горшеніна.

Майже половина респондентів (47,3%) вважають такою проблемою купівлю підручників і навчальних матеріалів і трохи менше опитаних (46,4%) незадоволені ремонтом класів і шкіл за свій рахунок.

Кожен третій українець (33,5%) вважає проблемою байдужість вчителів до дітей. Близько третини респондентів (30,1%) назвали поширеною в школі проблемою некомпетентність вчителів, а 26,6% - неукомплектованість педагогічного складу. Чверть опитаних (25,1%) вважає проблемою переповнені класи, а кожен п'ятий (20,2%) - низький загальний моральний і культурний рівень вчителів.

Респонденти також назвали поширеними проблемами: низький рівень безпеки дітей в школі (18,7%), використання вчителями непедагогічних методів (17,3%), погану систему харчування в школі (16,4%), погане медичне обслуговування дітей (13,5 %), несучасні програми навчання (11,3%) і великі навантаження в школі (10,8%). Інші проблеми назвали 3,2% опитаних, а 2,1% не змогли відповісти на це питання, повідомляє УНІАН.

Телефонне опитування на тему: "День знань в Україні" проводився з 27 по 29 серпня. За випадковою вибіркою було опитано 1000 респондентів у віці від 18 років у всіх обласних центрах України, Києві та Севастополі. Квотами були регіон проживання, стать і вік респондентів. Похибка репрезентативності дослідження становить + / -3,2%.

За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!