Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Завтра у Житомирі відбудеться чергове засідання суду у справі далекобійника Михайла Гусєва
 
13-09-2010, 17:18  Суспільство

Завтра у Житомирі відбудеться чергове засідання суду у справі далекобійника Михайла Гусєва

 
Завтра 14 вересня, на Соборній площі в Житомирі о 14:00 зберуться ті кому небайдужа доля далекобійника Михайла Гусєва, а так само ті хто не на словах, а на ділі готовий довести солідарність з усіма далекобійниками України.

Завтра у Житомирі відбудеться чергове засідання суду у справі далекобійника Михайла Гусєва



Після 2-х місячної перерви житомирський суд знову повернеться до розгляду гучної кримінальної справи водія-далекобійника.

Нагадаємо, що Михайла Гусєва судять за ДТП, винуватцем якого він не являється. Влітку минулого року в Житомирі на перехресті вулиць Котовського та Шелушкова в ДАФ Гусєва врізався «Хюндай». Водій «Хюндая» здійснив ризикований маневр з порушенням елементарних правил дорожнього руху. В результаті зіткнення пасажирка легкового автомобіля на наступний день померла в лікарні.

А через кілька місяців винним у ДТП і загибелі жінки слідчий МВС Прилипко «призначив» водія ДАФа Михайла Гусєва. Водієм «Хюндая» виявився високопоставлений російський чиновник.

Ця історія привернула широку увагу громадськості. Адвокат «потерпілого» звинуватила ЗМІ в тиску на суд і домоглася того, що всі судові засідання відбувалися за закритими дверима. До зали суду не пускали навіть дружину Гусєва, Світлану.

Після останнього судового засідання адвокат Михайла Гусєва Борис Забродський пообіцяв домогтися повернення кримінальної справи на дослідування.

Михайло Гусєв з лютого 2010 знаходиться в Житомирському СІЗО.

Суд над невинним водієм отримав широкий розголос. Їм зацікавилися громадські організації та спільноти далекобійників не тільки в Україні, а й далеко за межами СНД.

Микола Нагіх, представник одеських перевізників, звернувся до Генеральної прокуратури зі скаргою на незаконне притягнення до Кримінальної відповідальності. Скарга для перевірки направлена прокурору Житомирської області, - пише Діана Мінаєва, газета 20 хвилин.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!