Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області чоловіки не поспішають платити аліменти
 
16-09-2010, 23:38  Суспільство

У Житомирській області чоловіки не поспішають платити аліменти

 
У цілому, у порівнянні з 2009 роком, кількість виконавчих документів про стягнення аліментів на утримання неповнолітньої дитини зменшилося в Україні на 1,5 відсотка. Проте у ряді регіонів, зокрема у Житомирській, Волинській, Львівській, Рівненській, Тернопільській, Хмельницькій, Вінницькій, Чернігівській, Одеській областях, а також у Криму та у Києві кількість рішень судів про примусове стягнення аліментів зросла з початку року на 1-4% .

0



Близько 800 тисяч українських чоловіків платять аліменти на утримання неповнолітньої дитини в примусовому порядку за рішенням судів. При цьому понад 10 тисяч чоловіків в Україні не платять аліменти навіть примусово. Про це поінформував міністр юстиції Олександр Лавринович з посиланням на дані роботи органів державної виконавчої служби Мін'юсту з початку року, повідомили ІМК у прес-службі відомства.
За словами міністра юстиції, протягом року на виконанні в органах державної виконавчої служби перебувало 766794 виконавчих документів про примусове стягнення аліментів (включаючи рішення іноземних судів).

За матеріалами ІМК

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!