Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі знову падає народжуваність - статистика
 
20-09-2010, 20:06  Суспільство

У Житомирі знову падає народжуваність - статистика

 
За 7 місяців 2010 року чисельність населення Житомирської області скоротилося на 2600 чоловік. Про це повідомляє прес-служба головного управління статистики в Житомирській області.

0



Це відбулося виключно за рахунок природних процесів - кількість померлих перевищила кількість народжених майже на 4000. Ситуацію не врятував і факт міграційного приросту: за цей час в область прибуло на 1200 осіб більше, ніж виїхало за її межі.

У цілому, природний рух населення Житомирщини характеризується зменшенням як народжуваності, так і смертності, і при цьому - істотним перевищенням числа померлих над народженими. На 100 померлих припадає лише 69 народжених.

- На превеликий жаль, тенденція до збільшення числа народжень, що спостерігалася в минулому році, припинилася. У січні-липні 2010 року в області народилося 8,6 тисячі дітей, що на 210 немовлят менше, ніж за аналогічний період минулого року. Одночасно спостерігається зниження рівня смертності. Протягом 7 місяців цього року в області померло 12500 осіб, що на 876 менше, ніж за такий же період минулого року, - розповідає головний економіст відділу статистики населення Головного управління статистики в області Тетяна Курманська.

Також варто відзначити, що цього року природне скорочення населення спостерігається майже в усіх містах і районах області. Виняток становлять лише міста Новоград-Волинський, Малин і Червоноармійський район.
За матеріалами «Журнал Житомира».

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!