Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Португалія підтримує розширення ЄС за рахунок інтеграції України
 
25-09-2010, 23:12  Суспільство

Португалія підтримує розширення ЄС за рахунок інтеграції України

 
Віце-прем'єр-міністр, глава Міністерства закордонних справ Португалії Луїш Амаду запевнив главу МЗС України Костянтина Грищенка, що Португалія підтримує розширення ЄС, зокрема, за рахунок інтеграції України.

'Португалія



Як повідомляє департамент інформаційної політики МЗС України в суботу, про це йшлося на робочій зустрічі глав зовнішньополітичних відомств України і Португалії, яка відбулася в рамках участі в 65-й сесії Генеральної Асамблеї ООН в Нью-Йорку в п'ятницю.

"Луїш Амаду запевнив українського колегу в підтримці Португалією концепції розширення Європейського Союзу, зокрема за рахунок інтеграції в нього нашої держави ... У ході зустрічі керівники зовнішньополітичних відомств визнали необхідність поглиблення двостороннього політичного діалогу між Україною та Португалією і домовилися про взаємний обмін офіційними візитами", - йдеться в повідомленні.

Сторони також обговорили перспективи торговельно-економічного співробітництва, в тому числі розширення представленості португальського бізнесу на ринку України.

За підсумками зустрічі було домовлено про подальше активне співробітництво України і Португалії на двосторонньому рівні та в рамках міжнародних організацій.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!