Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирському пологовому будинку Skype розмістив відеофони для безкоштовних відеодзвінків.
 
29-09-2010, 20:17  Суспільство

У Житомирському пологовому будинку Skype розмістив відеофони для безкоштовних відеодзвінків.

 
Skype розмістив в Житомирському пологовому будинку відеофони ASUS AiGuru для безкоштовних відеодзвінків по всьому світу.

У Житомирському пологовому будинку Skype розмістив відеофони для безкоштовних відеодзвінків.


Як повідомила працівник прес-служби Тетяна Вахненко, це стало можливим в результаті реалізації спільного проекту Skype і Житомирського обласного центру охорони здоров'я матері і дитини (ЖОЦОЗМР) - одним з провідних лікувально-профілактичних установ України.

У рамках цієї співпраці Skype розмістив в кімнатах відпочинку пологового будинку сертифіковані відеофони ASUS AiGuru SV1 *, завдяки яким породіллі можуть поділитися своїми емоціями і переживаннями, а також вперше показати малюків своїм коханим і близьким людям, яким не вдалося приїхати в пологовий будинок особисто.

Кімнати відпочинку, в яких встановлені відеофони, перебувають в різних відділеннях, тому зв'язатися з породіллями не складе труднощів. Якщо молода мама вперше користується Skype, персонал пологового будинку допоможе зв'язатися з абонентом. Для цих випадків на відеофони налаштовані громадські облікові записи Skype - потрібно просто додати необхідний запис в свій список контактів.

- Ми намагаємося забезпечити найбільш комфортні умови всім нашим пацієнтам, - сказав доктор Юрій Вайсберг, головний лікар Житомирського центру. - Майбутні і молоді мами - наша головна турбота, і ми хочемо, щоб вони відчували себе тут як вдома. Зараз, завдяки Skype, породіллі можуть не тільки поспілкуватися, але й побачити своїх близьких і рідних, які з якихось причин не змогли приїхати в пологовий будинок, - іншими словами, отримати ту підтримку, яка так необхідна саме в їх емоційному і фізичному стані » .

ДОВІДКА: Skype - це програмне забезпечення, що дозволяє здійснювати дзвінки по всьому світу. Мільйони людей і компаній користуються Skype, щоб безкоштовно здійснювати голосові та відео дзвінки, відправляти повідомлення і обмінюватися файлами з іншими користувачами Skype. Щоб завантажити Skype на комп'ютер або мобільний телефон, заходьте на сайт skype.com.

Потрібно високошвидкісний інтернет-доступ. Skype не замінює звичайні телефони і не повинен використовуватися для екстрених викликів.

За матеріалами «Журнал Житомира».

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!