Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Комунальники в терміновому порядку асфальтують дороги і тротуари у дворах Житомира
 
5-10-2010, 23:01  Суспільство

Комунальники в терміновому порядку асфальтують дороги і тротуари у дворах Житомира

 
Останній місяць перед виборами - чарівна пора, схожа на передноворічні хвилини. Це час, коли всі бажання збуваються.

Комунальники в терміновому порядку асфальтують дороги і тротуари у дворах Житомира



Захотіли мешканці багатоповерхівки поставити дитячий майданчик у себе у дворі - і, наче помахом чарівної феї, всього за кілька днів, цю «дитячу радість» виготовляють і встановлюють. Треба заасфальтувати розбитий вхід у під'їзд - які проблеми? Працівники автомобільних доріг буквально за один день зроблять все, як належить.

Так от, яка вона насправді влада в дії!

Але чомусь глибоко в душі сидить черв'як сумніву, який підказує, що весь цей «ріг достатку» після виборів зникне так само миттєво, як і з'явився ... І житомиряни знову залишаться наодинці зі своїми проблемами.

У дворі багатоповерхового будинку, за адресою: м.Житомир вул.Довженка, 39 сьогодні - ціла подія. Працівники комунальної служби несподівано «облагородили» у дворі тротуари, проїжджу частину дороги і входи до під'їздів.

Там де можна заощадити - накладають візуально непривабливі «заплатки». Де, вже зовсім все розбите - кладуть рівний асфальт. Місцеві жителі кажуть, що вже втомилися спотикатися про величезні ями і нерівності дороги, тому приїзду комунальників радіють.
За матеріалами “Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!