Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Григорович: Секонд-хенд небезпечний для дітей
 
11-10-2010, 23:50  Суспільство

Григорович: Секонд-хенд небезпечний для дітей

 
"Як дитячий лікар, я б не радила мамам купувати дитині одяг в секонд-хендах" - сказала в коментарі DELFI Лілія Григорович, секретар Комітету ВР з питань охорони здоров'я.

Григорович: Секонд-хенд небезпечний для дітей



"Краще дітям цього не купувати, якщо, звичайно, вже зовсім немає виходу. Особливо це стосується немовлят, а також діток до 3-х років. Тому що невідомо, якими порошками прали ці речі, чим присипали при упаковці для запаху".

Але Григорович також уточнює, що є різниця між київськими магазинами поношеного одягу і придорожніми лотками, де купою звалений секонд-хенд.

"Держава виділяє достатньо коштів молодим мамам на допомогу, щоб купувати діткам нові колготки і костюмчики. Раніше доводилося стояти в чергах за махровими рушниками і дитячим одягом - зараз їх багато і під кожен гаманець" - сказала чиновниця.

Нагадаємо, голова Держкомпідприємництва Михайло Бродський заявив, що в секонд-хенді міститься отрута, яка може нашкодити здоров'ю.

"В Україну цей товар надходить обробленим небезпечними формальдегідами. Вони негативно впливають на очі і дихальні шляхи. Цей висновок СЕС та підсумки сертифікацій", - сказав Бродський.

Вы можете арендовать квартиры посуточно Киев на сайте estate.kiev.ua

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!