Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » А яку зубну пасту використовуєте Ви?
 
13-10-2010, 21:49  Суспільство

А яку зубну пасту використовуєте Ви?

 
Зубні пасти: яку шкоду приносить підвищений вміст фтору?



А яку зубну пасту використовуєте Ви?




Чи повинен фтор міститися в зубних пастах? Сьогодні це питання гаряче обговорюється.

Є ряд авторитетних думок, згідно з якими застосування продуктів з підвищеним вмістом фтору не тільки не поліпшує здоров'я зубів, а навпаки - завдає їм непоправної шкоди, причому страждають не тільки зуби, але й інші органи і системи людського організму.

Більшість сучасних досліджень вказує на серйозну небезпеку фтору для здоров'я: він може бути причиною нездужань, вроджених дефектів і передчасної смерті.

Згідно з доктором Р. Картеру, вченому ЕРА, «Фторування - це найбільший науковий обман нашого століття, якщо не всієї історії».

Дін Берк, хімік національного інституту раку США стверджує, що «фторування викликає більше смертей від раку, ніж інші хімічні речовини».

Д-р А. Є. Банник у своїй книзі «Вибір - чистота» стверджує: «Фторування питної води злочинно, вкрай ненауково, це хімічна війна. Фтор не тільки зміцнює зуби, від нього тверднуть артерії і мозок ».

Фтор отримують промиванням повітряної емісії фтору від розплавлених металів або удобрюваних фосфатами рослин.

У 40-х роках минулого століття, коли вперше припустили користь фтору для профілактики руйнування зубів, алюмінієвоплавильна промисловість переконала уряд додавати фтор у воду. Це був зручний і економічний шлях позбавитися від токсичних відходів.

Дослідження, на яких базувалося застосування фтору для профілактики карієсу, пізніше виявилися недійсними, а можливо - сфальсифікованими.

Як показує більшість сучасних досліджень, ні фторована вода, ні фторовані зубні пасти не зменшують розпад зубів. Навпаки, питво фторированої води і вживання зубних паст що містять фтор сприяє остеопорозу - фтор є антагоністом кальцію і підвищує ламкість кісток. Зубний флюороз - прояв отруєння фтором - характеризується в цяткуванні і розм'якшенням зубної емалі. У 60% дітей вже виявлені такі симптоми.

Сьогодні люди ковтають величезну кількість фтору з багатьох джерел. Фтор міститься не тільки в зубних пастах, а й у воді, напоях, соках, у всіх продуктах, приготованих на фторованій воді.

Д-р Дж. Йамуянніс у своїй книзі «Фтор - фактор старіння» пише: «Правда в тому, що фторування хронічно отруює мільйони».



Джерело: http://bigbord.net/

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!