Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомиру загрожує судова справа через холодні батареї, а житомиряни збирають гроші на телеграму Януковичу
 
20-10-2010, 00:32  Суспільство

Житомиру загрожує судова справа через холодні батареї, а житомиряни збирають гроші на телеграму Януковичу

 
Жителі Житомира, до цих пір не отримали тепло в свої будинки, тому мають право подати на місцеву владу до суду.

0



Про це 18 жовтня на нараді в Житомирській мерії на тему опалювального сезону в Житомирі заявив начальник управління комунального господарства Житомирської обласної державної адміністрації Володимир Збаразький.

«Сьогодні шосту добу, як Житомир підключений до газової мережі і як начальник НАК« Нафтогаз »Швидкий відкрив засувку. Сьогодні третю добу, як ми порушуємо закон. Тобто, 15 жовтня ми повинні були дати тепло в усі будинки, сьогодні 18-е, а ми ще не всі будинки підключили. У деяких будинках немає не тільки тепла, але і світла. А в цих будинках живуть і діти, і люди похилого віку, для яких холод у квартирах рівний смерті. Сьогодні кожен споживач в праві подати нас до суду, і це дуже серйозна справа. Треба дякувати населенню за те, що воно не робить це і ставиться з розумінням до проблем міста ».

Володимир Збаразький уточнив, що у Житомира до цих пір немає лімітів на газ, і місто підключили під чесне слово губернатора Рижука.

Також Збаразький показав присутнім телеграму міністерства житлово-комунального господарства України, куди поскаржилися житомиряни, з переліком адрес, де до цих пір відсутня тепло. Це, зокрема, будинки на вулицях Мистецькі ворота 4, Довженка 15, Мануїльського 2, Московська 16, Черняховського 108, 106 і 110, Пушкінська 27а, Київська 74, Домбровського 58а, Мануїльського 100, Жукова 11, Хлібна 23, Кибальчича 4 і ряд інших адрес.

«Днями мені був дзвінок про те, що люди збирають гроші на телеграму Віктору Януковичу», - сказав Володимир Збаразький.

Заступник мера Олександр Марцун висловив переконання, що ці звернення небезпідставні.

«У багатьох будинках завоздушені стояки, а це означає, що тепла немає не тільки в одній, а ще в 10-12 квартирах. Людину не цікавить, чи обігрівається її будинок. ЇЇ цікавлять теплі батареї в її квартирі. Тому ЖЕКам слід серйозно зайнятися такими будинками і стравити повітря по всьому стояку », - резюмував Марцун.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!