Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » За рік магазинні злодії забирають товарів на 87 млрд. євро
 
20-10-2010, 00:50  Суспільство

За рік магазинні злодії забирають товарів на 87 млрд. євро

 
За рік по всьому світу з супермаркетів вкрали товарів на більш ніж 87 млрд. євро або більш ніж 5,5% від загального обороту галузі. Втрати магазинів підрахували експерти Ноттінгемського центру досліджень у сфері роздрібної торгівлі

За рік магазинні злодії забирають товарів на 87 млрд. євро



Дослідженням охоплено часовий проміжок з липня 2009 року по червень 2010-го. Дані збиралися в 42 країнах світу.

Експерти констатують незначне скорочення кількості крадіжок і пояснюють це інвестиціями торговців у заходи безпеки. За рік інвестиції у безпеку зросли майже на 10% до 22 млрд. євро і, як очікується, це ще не межа. У середньому близько третини товарів, популярних у магазинних злодіїв, не мають захисту.

Як повідомляє Deutsche Welle, обсяги вкраденого досягають 152 євро на кожне домогосподарство на рік. Саме таку суму переплачує за товари кожна сім'я, оскільки свої збитки і витрати на безпеку торговці закладають у вартість.

Половину всіх збитків роздрібна торгівля несе через нечесних покупців, ще 25% збитків відбуваються з вини нечесних співробітників.

Найбільш популярні серед злодіїв невеликі, але дорогі аксесуари відомих марок: одяг з бутиків, дорога косметика, бритви, делікатеси, вишуканий алкоголь, DVD і CD.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!