Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Батьки просять житомирських чиновників відновити занедбаний дитячий сад.
 
24-10-2010, 23:06  Суспільство

Батьки просять житомирських чиновників відновити занедбаний дитячий сад.

 
Селище Лісове знаходиться на околиці міста Житомира. Дуже красивий і мальовничий район, розташований в лісовому масиві. Тут проживає близько тисячі осіб на протязі кількох поколінь.

0



Є тут об'єкти соціально-побутового призначення, філія міського будинку культури «Соколова гора», загальноосвітня школа. А місця, де можна було б пограти дітям не було, карусель одна стара.

Найбільш соціально-активні мами селища звернулися до влади міста з ініціативою щодо встановлення дитячого майданчика. Ця пропозиція була розглянута і підтримана.

Всі приєдналися до установки нового дитячого майданчика: і бабусі з дідусями з їх мудрими і практичними порадами, і тата з мамами - копали, цементували, фарбували, діти, допомагали своїм батькам, і навіть немовлята в колясках жваво реагували на події, що відбувалися навколо них.

- Мені навіть уві сні не могло приснитися таке ... я дуже радий, - розповідає Кирило, 5 років.

Однак, місцеві жителі також просять відновити колишній дитячий садок, від якого залишилися лише руїни. Цей садок "розтягнули" по частинах в період розпаду СРСР, кажуть мешканці. Зараз на його відновлення потрібні величезні кошти.

- Не думала що в нашому мікрорайоні з'явиться дитячий майданчик і це принесе дітям стільки радості і щастя. Але існує ще одна нагальна проблема жителів мікрорайону - це дитячий садок. Ми возимо дітей в дитячі садки в місто, що незручно як для дітей так і для батьків. Ми дуже просимо у міської влади допомоги у відновленні дитячого саду у нас в районі, в який ходили ще ми, а зараз він стоїть занедбаний. Ми всі долучимося до цієї справи, - розповідає Олена, 34 роки.

За матеріалами «Журнал Житомира».

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!