Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » ДАІ посилить покарання за грубі порушення правил дорожнього руху
 
27-10-2010, 20:20  Суспільство

ДАІ посилить покарання за грубі порушення правил дорожнього руху

 
ДАІ хоче знову підвищити штрафи за грубе порушення правил дорожнього руху. Про це повідомив начальник ДДАІ Валерій Лозовий.

ДАІ посилить покарання за грубі порушення правил дорожнього руху



За словами Лохового, вже створена робоча група з представників Мінтрансу, МВС і інших відомств, які розробляють відповідні зміни до Кодексу про адміністративні правопорушення.

Глава прес-служби ДДАІ Євген Кравець заявив, що адмінвідповідальність буде збільшена за управління транспортним засобом у стані сп'яніння і за порушення правил переїзду залізничних доріг.

Зокрема, за порушення переїзду залізниць пропонується вилучати водійське посвідчення до винесення судом відповідної міри покарання для порушника, а за керування автомобілем у нетверезому стані - значно збільшити штрафні санкції.

Нагадаємо, 20 жовтня міністерство транспорту і зв'язку запропонувало позбавляти водійських прав на термін від 3 до 5 років за порушення автомобілістами правил дорожнього руху при перетині залізничних переїздів.

За матеріалами news.mail.ru

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!