Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Українці назвали 10 самих противних зірок шоубізу: у лідерах - Могилевська і Лобода
 
29-10-2010, 02:46  Суспільство

Українці назвали 10 самих противних зірок шоубізу: у лідерах - Могилевська і Лобода

 
Найбільше дратують українців Діма Коляденко, Віталій Козловський та Світлана Лобода

Українці назвали 10 самих противних зірок шоубізу: у лідерах - Могилевська і Лобода



«Багнет» склав свій рейтинг представників українського шоу-бізу, які «дратують найбільш за все». У голосуванні на момент закриття опитування взяло участь більше 6300 відвідувачів цього сайту. Отже, незаперечним лідером рейтингу став шоумен Дмитро Коляденко, який зі своїми 25,8%, пішов від колег по цеху з максимальним відривом. Воно й не дивно. Будучи людиною різнобічною, Діма не перестає демонструвати всі свої здібності оточуючим незалежно від того, хочуть вони цього чи ні. З'явився в українському шоу-бізі як танцюрист, через кілька років Коляденко сам собі певне сказав: «подумаєш, я ще й вишивати можу ... і на машинці ...» і почав рубати з плеча. Правда, не завжди вдало, зате завжди весело. Так що перше місце в нашому рейтингу він собі забезпечив задовго до того, як ми цей самий рейтинг придумали.

Друге місце за «Заслуженим артистом України» Віталієм Козловським. Ми ж раніше попереджали, що народна «любов» і вдячність - це найдорожча нагорода. Віталік, ти не переймайся, що перше місце не за тобою ... Костюми пояскравіше, валізу в руки і ... Наступного разу, одним словом, будемо тримати за тебе кулаки.

Третє місце розділили між собою Світлана Лобода і Наталія Могилевська. Щодо цих панянок, дійсно, важко визначитися. Світлана зовсім небагато обігнала Наташу (нехай порадіє), за кількістю голосів, склавши в процентному співвідношенні 13,3 проти 13%. Але це ми вважаємо, абсолютно справедливо, у Лободи і губи більше, і груди. Тим не менш, опускати Могилевську з третього на четверте місце через таку дрібничку ми не стали. Так що, дівчата - у вас одна позиція. Не сваріться!

Наступними в нашому «чорному списку» йде ще одна пара епатажних красунь. Набравши приблизно однакову кількість голосів, четверте місце за собою залишили супер-білявка Оля Полякова, і «зірка» передпенсійного віку Вєрка Сердючка, у яких 8,8 і 8,4% відповідно. До речі, їм давно варто було поспілкуватися. Думаю, що «Зібен, Зібен, ай-лю-лю» у Полякової вийде не гірше, ніж у Сердючки. І вперед, на «Євробачення». Після «Гринджол» нам вже нічого не страшно!

П'ята в рейтингу «дуже дратуючих» травесті-діва Монро, зі своїми 7,1%. Чим конкретно вона, ну або він, хоча ні ... все ж таки вона, так сильно дратує українців, ми визначити поки не змогли. Швидше за все, спрацьовує деяку схожість красуні з іншою представницею українського шоу-бізнесу, артисткою розмовного жанру, Юлією Тимошенко. Що ж ви, Юлія Володимирівна, хліб в артистів відбираєте?

Шосту позицію в нашому анти-рейтингу міцно зайняв Кузьма Скрябін, набравши впевнені 3,2% голосів. У цьому місці словниковий запас автора статті вичерпався. Здивована, що Кузьма взагалі потрапив до цього рейтингу. І вже тим більше, що проти нього голосували. Але, глас народу все сказав за мене. Значить так тому і бути. Мабуть, Андрію варто хоч іноді, але все ж таки займатися музикою, а то за другосортними рекламними компаніями він зовсім забув, що колись був співаком.

І замикають наш список «душки і лапочки», Юрій Горбунов і Тіна Кароль, зі своїми 2,6 і 2,4%. Стояти поряд їм не звикати, як-ніяк цілий сезон «танцi з зiркамі» разом вели, так що ми вирішили відвести для них, подібно до інших, один щабель п'єдесталу.

І хоч останнє місце - це зовсім не Фен-шуй, засмучуватися з цього приводу друзям не раджу. У всякому разі, Тіні. Після її масштабного туру, який стартує вже на цьому тижні і охопить всю Україну, у Кароль є всі шанси переміститися з останнього на перше місце. Де її, поза всяких сумнівів, вже буде чекати Віталій Козловський.


Автор: Тетяна Іванова

За матеріалами: Багнета

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!