Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » ДАІ візьме водіїв їхньою ж зброєю
 
29-10-2010, 02:52  Суспільство

ДАІ візьме водіїв їхньою ж зброєю

 
У Державтоінспекції обіцяють показувати ролики з неадекватними водіями по телевізору.

ДАІ візьме водіїв їхньою ж зброєю



"Відеовойна" між водіями та працівниками ДАІ набирає обертів. За останній час з органів звільнили кілька інспекторів, які дозволяли собі нецензурну лексику або дулі в спілкуванні з водіями. Але тепер у ДАІ мають намір вжити заходів у відповідь.
ДАІ закликає не провокувати інспекторів


Вже зараз у Державтоінспекції готові використовувати відео конфліктних ситуацій для вирішення проблеми на внутрішньому рівні. Крім того, найбільш неадекватних водіїв і одіозні ситуації в ДАІ планують показувати по телебаченню.

"Ми зацікавлені, щоб наші співробітники діяли професійно і стримано. Але є побажання, щоб і водії тримали себе в рамках загальноприйнятих правил і не провокували інспекторів", - підкреслив глава прес-служби ДАІ Євгеній Кравець.

Крім того, керівник прес-служби Державтоінспекції підтвердив, що водії мають повне право записувати на відео протиправні дії співробітників ДАІ. "Так, якщо водій стає свідком протиправних дій з боку співробітників ДАІ, він має повне право фіксувати ці дії і повідомляти про це керівництву ДАІ. По кожному факту ми гарантуємо об'єктивне розслідування і покарання винних", - заявив Євген Кравець.

У будь-якому випадку не варто поводитися з інспектором ДАІ зухвало і провокувати його на конфлікт, а також загрожувати і, що ще гірше, застосовувати до правоохоронцю силу.

Нещрдавно, в Донецькій області, понесли покарання інспектори, які обматюкали водія. Ще раніше за нецензурні висловлювання і погрози на адресу водія звільнили співробітника Джанкойського ДАІ в Криму.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!