Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Спецпідрозділ «Кобра» знову повернувся на українські дороги
 
5-11-2010, 20:57  Суспільство

Спецпідрозділ «Кобра» знову повернувся на українські дороги

 
Спецпідрозділ «Кобра», зі скандалом Розформований колишнім главою МВС Юрієм Луценком взимку 2008 року, знову повернувся на житомирські дороги.

Спецпідрозділ «Кобра» знову повернувся на українські дороги



Основний загін виглядає представницьки - білі сорочки, значки з літерами «С» і «З», напис «МВС», замість ДПС на капоті патрульної машини. Тепер у «Кобри» максимальні повноваження на дорогах - від перевірки водійських прав до обшуку на наявність зброї і наркотиків.

Старенькі і бюджетні авто спецзагін будуть мало цікавити. Основною здобиччю для них стануть машини представницького класу з багатими номерами.

Зараз на дорогах чергують вже 132 бійця спецзагону. Ще 30 повинні добрати до грудня. Але конкурс на місця дуже великий, адже їхня зарплата на третину вище ніж у колег в ДПС.

Спецпідрозділ буде підкорятися тільки міністру внутрішніх справ і керівнику Департаменту Гаї. За порушення «кобровці» будуть штрафувати навіть колег у погонах - на загальних умовах. Причому в листопаді за колегами з мигалками стежитимуть особливо суворо, адже міністр оголосив місячник культури водіння серед правоохоронців.

Середня зарплата очікується на рівні 4000 грн на місяць (у рядових даїшників на 30% менше - ред.) та стаж зараховується як рік за півтора.
За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!