Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В інтернеті з'явилася нова редакція Податкового кодексу
 
13-11-2010, 01:15  Суспільство

В інтернеті з'явилася нова редакція Податкового кодексу

 
Вчора, 11 листопада, на офіційному веб-порталі Верховної Ради України з'явилася нова редакція проекту Податкового кодексу України.

0



Так, сьогодні, комітет ВР з питань податкової та митної політики за підсумками засідання 11 листопада, рекомендував парламенту України прийняти у другому читанні проект Податкового кодексу України (реєстр. № 7101-1).

Відзначимо, що останнім часом в Житомирі і інших містах України представники малого та середнього бізнесу проводять мітинги проти прийняття нового Податкового кодексу, внесеного урядом Азарова.

7 жовтня Верховна Рада України на засіданні підтримала в першому читанні проект Податкового кодексу, внесений Кабінетом міністрів, очолюваним Миколою Азаровим. З текстом Податкового кодексу можна ознайомитися на офіційному сайті ВР.

Раніше голова парламенту Володимир Литвин заявляв, що Рада планує розглянути проект Податкового кодексу в другому читанні 16 листопада.

Віце-прем'єр міністр України Сергій Тігіпко впевнений, що Податковий кодекс поліпшить підприємницький клімат в Україні. А прем'єр Микола Азаров неодноразово заявляв, що Податковий кодекс передбачає скорочення податків і зборів.

Також глава уряду заявив, що не бачить причин для протестів підприємців проти прийняття внесеного його урядом Податкового кодексу.

Втім, комітет Верховної Ради з питань податкової та митної політики заявив, що готовий піти на поступки підприємцям по ряду положень проекту Податкового кодексу.
За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!