Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На в'їзді до Києва автобуси з житомирськими підприємцями зустріла міліція
 
16-11-2010, 22:24  Суспільство

На в'їзді до Києва автобуси з житомирськими підприємцями зустріла міліція

 
Близько 400 підприємців з Житомирської області підтримують мітинг проти прийняття Податкового кодексу в Києві

На в'їзді до Києва автобуси з житомирськими підприємцями зустріла міліція



Шість автобусів марки ЛАЗ та Ікарус виїхали 16 листопада з Житомира на акцію протесту проти прийняття Податкового кодексу біля стін Верховної Ради в Києві.

Про це Житомир.info повідомив по телефону один з учасників акції.

Близько 300 осіб їхали в атобусах, багато - їх теж близько сотні - добиралися своїм ходом, на автомобілях.

Як уточнило джерело, на в'їзді до Києва житомирський «кортеж» зупинили співробітники ДАІ. Вони переписали всі автобуси і повідомили, що будуть супроводжувати транспорт до місця акції.

«Знаючи за минулим разом, що нас «вели »дуже довго, по об'їзній і мосту що будується, ми попросили супроводжувати нас до станції метро« Житомирська », і вже звідти на метро ми дісталися до будинку Верховної Ради», - повідомив нам підприємець.

За найсвіжішою інформацією, на даний момент під Радою протестують близько 30 тисяч мітингуючих, люди весь час підходять.

Як повідомило джерело, житомиряни збираються стояти під Радою до тих пір, поки у Верховній Раді не закінчиться розгляд питання про Податковий кодекс і поки не будуть відомі остаточні результати.

Нагадаємо, Верховна Рада України приступила до розгляду у другому читанні проекту Податкового кодексу і в зв'язку з цим продовжила сьогоднішнє пленарне засідання до 22 години.

У Житомирі протестуючих проти ухвалення Податкового кодексу підприємців підтримали таксисти. 16 листопада вони вийшли під стіни Житомирської обласної держадміністрації з вимогами не допустити прийняття нового Податкового кодексу в існуючій редакції.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!