Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » З житомирян будуть вичитувати за житло відсотки від зарплати
 
19-11-2010, 01:41  Суспільство

З житомирян будуть вичитувати за житло відсотки від зарплати

 
В Україні в 2012 році планують ввести податок на нерухомість.

0



Про це заявив під час розгляду в парламенті проекту Податкового кодексу глава Комітету з питань податкової та митної політики Віталій Хомутиннік.

Сьогодні Верховна Рада проголосувала в другому читанні норму Податкового кодексу (ст. 265) про введення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

Ставки податку встановлюються сільською, селищною або міською радою в наступних розмірах за 1 кв. м загальної площі об'єкту житлової нерухомості. Для квартир, загальна площа яких не перевищує 240 кв. м, і житлових будинків, загальна площа яких не перевищує 500 кв. м, ставки податку не можуть перевищувати 1% розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня звітного (податкового) року.

Для квартир, загальна площа яких перевищує 240 кв. м, і житлових будинків, загальна площа яких перевищує 500 кв. м, ставка податку складає 2,7% розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня звітного (податкового) року.

База оподаткування об'єктів житлової нерухомості, в якій фізична особа-платник податку зареєстрована у встановленому законом порядку, зменшується:

для квартири - на 120 кв. метрів; для житлового будинку - на 250 кв. метрів.
За матеріалами: comments

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!