Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Для інвалідів Житомирської області закупили 150 автомобілів «Славута»
 
20-11-2010, 01:14  Суспільство

Для інвалідів Житомирської області закупили 150 автомобілів «Славута»

 
Люди з обмеженими фізичними можливостями отримають від Житомирської облдержадміністрації нові спецавтомобілі. Про це повідомляє прес-служба ОДА в Житомирській області.

Для інвалідів Житомирської області закупили 150 автомобілів «Славута»



Вже наступного тижня до Житомира надійдуть перші 68 автомобілів «Славута», які пристосовані для управління особами з обмеженими можливостями.

- Багато житомиряни звертаються для вирішення своїх побутових проблем. Для більшості питання як добратися в поліклініку, в аптеку - є актуальним. Питання забезпечення людей спецавтотранспортом дуже важливе. - Говорить заступник начальника Головного управління праці та соцзахисту населення облдержадміністрації Василь Павлюк.

Всього до кінця року, до Житомира повинні надійти 150 таких автомобілів. Це перші автомобілі, які надійдуть в область за останні два роки.

Ціна однієї такої «Славути» коливається в межах від 36 до 40 тисяч гривень в залежності від модифікації. Василь Павлюк сподівається, що робота в цьому напрямку буде продовжуватися.

За бюджетні кошти автомобілі ЗАЗ-1103 "Славута" отримають інваліди, які мають особливі заслуги перед державою, та інваліди війни I групи.


Нагадаємо, у вересні 2010 року, бабуся-інвалід другої групи, майже тиждень просиділа на старому інвалідному кріслі біля Житомирської обласної державної адміністрації.

- Мені за весь мій час інвалідності дали дві інвалідні коляски. Одній вже років 20, а іншій 10. Я не можу навіть з'їздити в магазин, тому що не працюють важелі ... Я буду тут сидіти, поки мені не дадуть візок. - Розповіла тоді журналістам пенсіонерка.
За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!