Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Один з найвідоміших у світі hair-стилістів Джордж Ровалс попрацює в Донецьку
 
22-11-2010, 19:06  Суспільство

Один з найвідоміших у світі hair-стилістів Джордж Ровалс попрацює в Донецьку

 
Один з найвідоміших у світі hair-стилістів Джордж Ровалс попрацює в Донецьку

Один з найвідоміших у світі hair-стилістів, єдиний в СНД володар голлівудської премії «Золоті ножиці», Джордж Ровалс попрацює в Донецьку. Маестро підписав договір з одним з модних донецьких салонів краси, де обіцяє кожному бажаючому створити на голові шедевр перукарського мистецтва.

І головну ставку маестро зробить на донецьких дівчат. «Мене збуджують донецькі жінки - вони красиві і ніжні, ходять у спідницях і сукнях», - говорить він і в перспективі хоче створити власну школу перукарського мистецтва та модельне агентство. «Я у вас вже другий раз, і в мене з'явилася думка відкрити у вас школу перукарського мистецтва Ровалса, кілька таких уже діє в Росії. Вчитися там буде дорого, але вибачте, результат того вартий, вас буде вчити володар «золотих пальчиків». Можливо, з'явиться і школа моделей, яких я буду підбирати виключно на вулиці, адже у вас по Донецьку ходять красиві дівчата », - пояснює стиліст. Ровалс особливо підкреслює елітність та дорожнечу своїх послуг. «Я не для того пройшов через усі терни і заробив так багато, щоб працювати за просто так», - зазначає він. А на запитання журналістів, скільки ж будуть коштувати його послуги в Донецьку, відповів, що середньомісячної зарплати донецького журналіста (близько 2,5 тис. грн. - Авт.) Не вистачить навіть на один сеанс. У той же час, у донецькому салоне красоты, де буде творити Ровалс, повідомили, що ціна на звичайну стрижку там стартує від 300 грн.

Серед клієнтів Ровалса - Джулія Робертс, Демі Мур, Тіна Тернер, Ірина Хакамада, Ірина Отієва, Роксана Бабаян, Михайло Державін, Тамара Гвердцителі, Анастасія, Тетяна Судець, Ангеліна Вовк, Сосо Павліашвілі та багато інших зірок. Одного разу Філіп Кіркоров, отримавши за 45 секунд нову зачіску, назвав Джорджа Ровалса «реактивним перукарем», після чого це прізвисько міцно закріпилося за стилістом. Маестро підкреслює, що виголена під нуль Демі Мур і кучеряшкі Джулії Робертс у 90-х - це його робота. Каже, що на пострадянському просторі йому немає рівних, а в шоу-бізнесі він ні з ким не дружить. «Там немає дружби, там є гроші», - вважає Ровалс.
Джерело новини: www.segodnya.ua

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!