Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Шість років тому розпочалася Помаранчева революція
 
22-11-2010, 22:48  Суспільство

Шість років тому розпочалася Помаранчева революція

 
Сьогодні, 22 листопада, в Україні відзначають День Свободи. Рівно шість років тому на Майдані Незалежності почалася Помаранчева революція.

Шість років тому розпочалася Помаранчева революція



Заступник глави Адміністрації Президента Ганна Герман заявила, що влада не буде відзначати річницю Помаранчевої революції на державному рівні.

"Заходи до Дня свободи - це якось по-радянськи. Свобода - це така справа, що кожен повинен бути вільним у виборі святкування", - сказала Герман. До того ж, за її словами, Президент Віктор Янукович у понеділок вирушає в Брюссель на саміт Україна - ЄС.

У той же час ВО Батьківщина відзначить шосту річницю Помаранчевої революції і День Свободи спільно з підприємцями, які проводять акцію протесту проти нового Податкового кодексу на Майдані Незалежності.

У свою чергу екс-президент Віктор Ющенко привітає людей зі свого офіційного сайту, а екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко відзначить День свободи у колі друзів.

Крім того, заявку на проведення акції на Майдані Незалежності подала київська міська громадська організація Народна варта. Вона планує в цей день провести збори громадян на Хрещатику біля Головпоштамту. У заявці значиться участь 10 осіб.

День Свободи був затверджений 19 листопада 2005 року указом попереднього президента України Віктора Ющенка. Цей день має відзначатися щорічно 22 листопада.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!