Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі знову відстрілюють безпритульних собак?
 
23-11-2010, 23:36  Суспільство

У Житомирі знову відстрілюють безпритульних собак?

 
Влада Житомира має намір запозичити досвід інших українських міст, для вирішення проблеми бездомних собак.

'У



Про це, вчора на робочій нараді з питань житлово-комунальної сфери в Житомирській міськраді, повідомив заступник мера міста Микола Боровець.

- Немає сенсу вигадувати колеса, на яких вже їздять інші люди. Ветеринарні служби і санстанція ніяких медикаментозних засобів не дають, вони не хочуть брати на себе відповідальність. Закону як такого немає, а люди страждають від зграї собак на вулицях. Нам потрібно перейняти досвід тих населених пунктів, де це питання успішно реалізується. Робити потрібно терміново, тому що ситуація критична, - сказав Микола Боровець.

Заступник мера також розповів, що в місті Новоград-Волинський Житомирської області, яке він очолював протягом 8 років, для відстрілу бродячих собак наймали звичайних мисливців.

- Рушницю зі шприцами для евтаназії ми привезли зі Скандинавії, але потім закинули і нікому не показували. Наймали мисливців, публічно призначали дні відстрілу і оголошували всім людям. Всі задоволені ніколи не будуть, але вихід знайшли тільки один, - сказав Боровець.

За приблизними підрахунками, в Житомирі кількість бездомних собак досягло вже 35 тисяч. За словами начальника управління житлово-комунального господарства Житомирської міськради Світлани Півоварової, на сьогоднішній день чотириногих стерилізують дві бригади міського комунального підприємства 0628.
Самая вкусная выпечка была испечена, тогда когда моя жена посетила сайт cooking.kiev.ua
Варто відзначити, що в Інтернеті з'явилася інформація, що після п'ятирічної перерви у Житомирі відновили відстріл безпритульних собак. «Зараз в Житомирі в рамках відстрілу вже знешкоджено понад 4 тисяч безпритульних собак», - цитує один із листів Марія Землянська з бюро журналістських розслідувань «Свідомо».
За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!