Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі комунальники зливають воду і готують фонтани до зими.
 
23-11-2010, 23:48  Суспільство

У Житомирі комунальники зливають воду і готують фонтани до зими.

 
Сьогодні 23 листопада, працівники комунальної служби м.Житомир зливали воду з центрального кольорового фонтану на Соборній площі.

У Житомирі комунальники зливають воду і готують фонтани до зими.



По всій видимості похолодання, яке обіцяють синоптики на найближчі дні, змусило в авральному порядку готувати фонтан до зимових умов.

За словами одного з комунальників, з нормативних актів фонтани мають відключатися ще 15 жовтня. Але у зв'язку з виборами і на прохання житомирської мерії, а після і завдяки теплій погоді яка нас порадувала, цей термін був продовжений до 23 листопада.

Нагадаємо, що за останній рік фонтан на Соборній і прилеглий до нього сквер стали «притчею во язицех». Тема мусувалася і на останніх мерських виборах.

Кандидати гостро критикували попереднього міського голову Віру Шелудченко за неефективне використання на вищевказані конструкції спонсорських та бюджетних коштів. Називалися цифри витрат від 6 до 15 млн. гривень.

Нагадаємо, що сам фонтан на Соборній реконструювався «стахановським» методом і був закінчений буквально за 2-3 години до відкриття, приуроченого до Дня міста 11 вересня 2009 року.

Реконструкція ж самого скверу тривала ще впродовж року.
За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!