Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Померла символ Помаранчевої революції
 
27-11-2010, 16:51  Суспільство

Померла символ Помаранчевої революції

 
Померла «символ Помаранчевої Революції» Парасковія Василівна Королюк, що стала відома як баба Параска. Про це повідомили в Європейській партії України з посиланням на її рідних.

Померла символ Помаранчевої революції



«Колишня доярка з Тернопільської області, 1939 року народження, що має сім класів освіти, стала найяскравішим представником українського народу, який прийшов на Майдан», - йдеться в повідомленні Європейської партії.

Нагадаємо, що напередодні президентських виборів 2004 року вона багато їздила по селах Центральної і Західної України, агітуючи за кандидата в президенти Віктора Ющенка. Також відзначимо, що вона була нагороджена за активну участь у Помаранчевій Революції почесним знаком «Гвардія революції» та орденом Княгині Ольги III ступеня.

Виступаючи під час святкування Дня свободи в 2009 році, баба Параска побажала всім лідерам "помаранчевої революції» помиритися і подати один одному руки.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!