Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Тренд сезону: все те золото
 
28-11-2010, 21:14  Суспільство

Тренд сезону: все те золото

 
Золото повернулося. У новому сезоні позолочений відтінок виступає чи не найголовнішим, немов символізуючи остаточне звільнення світу моди від кайданів фінансової кризи.

Тренд сезону: все те золото



Колекції провідних світових дизайнерів грають всіма відтінками золотого і манять сліпучим блиском напередодні святкового сезону. FashionTime - про те, як і з чим носити позолочені речі.

Відтінки металік давно зміцнили своє місце в моді, але шикарний декадентський золотий ще ніколи не був настільки популярним. Цієї осені його так багато, що навіть самі незворушні консерваторші переглянули своє ставлення до нього. Ідеальний супутник вечірнього виходу в світ, золотий колір увірвався і в вуличну повсякденну моду - сьогодні модниці великих міст серед білого дня розгулюють у позолочених куртках-бомберах і виблискуючих ботильйонах, задаючи глобальний курс на гламур.

Почалася урочиста хода позолоти, як водиться, з колекцій прет-а-порте. Величні жаккард і шовк з ручною вишивкою від Alexander McQueen, Rochas і Balmain, бронзові брючні костюми від 3,1 Philip Lim і Michael Kors, блискучі облягаючі плаття від Badgley Mischka, Lanvin, Gianfranco Ferre і Emilio Pucci, схожі на слюду технологічні тканини Dries Van Noten і Diane Von Furstenberg, дзеркальна ламана фольга від Пітер Сом і Джейсон Ву, мерехтливі переливи із золота в срібло від Max Mara та колекції Вікторії Бекхем ...

Будь то приталений жакет зі шкіри, сукня до п'ят або мініатюрний коктейльний номер з мережива, дизайнери хором агітують за богемний золотий відтінок. При цьому вони дають абсолютну свободу фантазії - у новому сезоні золото можна поєднувати і з утилітарним денімом, і з класичною шкірою, і з диско-неоном, і з молодіжними хакі на контрасті.

Модний тренд швидко знайшов шанувальників і в Голлівуді - любительки яскравого стилю негайно одягалися в сліпучі сукні помітного відтінку . Дженніфер Лопес (Jennifer Lopez), ніколи не приховувала своєї любові до розкоші, аж кілька разів за останні місяці з'являлася в світі в сексапільних золотих декольте, Халле Беррі (Halle Berry) виграшно підкреслила свою шоколадну шкіру блискучим міні із золотих паєток, Ліндсі Лохан (Lindsay Лохан) і Періс Хілтон (Paris Hilton) не раз красувалися на публіці у сукнях-кольчугах, войовничий стиль виявився до обличчя і Джаде Пінкетт Сміт-(Джада Пінкетт-Сміт) у спокусливому золотому корсеті зі шкіри.

Недавня церемонія вручення нагород Bambi нагороди в німецькому Потсдамі сяяла золотом від прекрасних платтів співачки Шакіри (Shakira) і актриси Сари Джесіки Паркер (Sarah Jessica Parker), яка доклала руку до елегантного дизайну сукні Холстон. Також у вечірніх сукнях позолоченого відтінку сяяли цієї осені Кейт Хадсон (Kate Hudson), Майлі Сайрус (Miley Cyrus), Кеті Перрі (Katy Perry), Джессіка Альба (Jessica Alba), Хіларі Суонк (Hilary Swank) і багато інших зірок світської хроніки.

Дизайнери вуличних марок негайно скопіювали колег з Парижа і Мілана - сьогодні стильний золотий образ можна створити за скромну суму в улюблених масмаркет-брендів. Візьміть, наприклад, сукню з золотими пайетками TopShop, доповніть її обсипаними позолоченою крихтою підборами від Steve Madden і атласним клатчем від Accessorize, прикрасьте пригладжену зачіску золотим обідком Gap - і ви справжня королева стилю.

Однак, перш ніж відправлятися на пошуки ідеального золотого наряду, слід взяти до уваги декілька основних правил золотого стилю:

• Обережно обирайте свій позолочений наряд, звертаючи особливу увагу на тканину, з якої він зроблений. Проходьте мимо неякісних тонких матерій, які легко мнуться і залишають заломи на складках. Найкраще позолота виглядає на сатині, шовку, атласі, ламі і технологічних тканинах.

• Відтінок яскраво-жовтого золота досить сильно повнить. Якщо плаття що сподобалося погано сидить ще в примірювальній, воно вам точно не підходить. Найкраще зупинити вибір на більш холодних позолочених тонах - рожевого золота, матового або з ухилом в срібло.

• Кольори, з якими золотий виглядає особливо ефектно: шоколадний, темно-синій, темно-сливовий і, як не дивно, соковитий відтінок зеленої м'яти.

• У новому сезоні носять золотий тренд з голови до п'ят для більшої переконливості. Скромняги ж можуть задовольнятися помітним аксесуаром.

• Не носіть з позолоченим нарядом прикраси зі срібла.


Напередодні новорічних урочистостей золотий тренд особливо актуальний. Це зайвий привід надати своєму стилю довгоочікуваного святкового гламуру!

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!