Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » За водіння в нетверезому стані можуть ввести штраф 15 тис. грн.
 
30-11-2010, 23:06  Суспільство

За водіння в нетверезому стані можуть ввести штраф 15 тис. грн.

 
Правила поведінки на дорогах продовжують посилюватися. Штрафи зростають зі швидкістю світла, а покарання для недбайливих водіїв стають дедалі жорсткішими.


За водіння в нетверезому стані можуть ввести штраф 15 тис. грн.



«Зміни до Правил дорожнього руху винесуть на обговорення громадськості. Це відбудеться в кінці цього - початку наступного року », - повідомив Начальник прес-служби ДАІ Євгеній Кравець.

Одним з нововведень може стати пункт, що дає право ДАІшникам усувати водія від керування транспортним засобом, якщо той перебуває в «хворобливому чи стомленому стані».

За водіння в нетверезому стані можуть ввести штраф 15 тис. грн. Зараз за подібне порушення карають сумою від 2550 до 3400 грн. Штрафи за перевищення швидкості на 40-60 км / год можуть досягти 7-8 тис. грн.

Є також пункт, який вимагає від водія при зупинці авто ДАІшникам вийти з машини. Зараз шофер має право не виходити з машини.

«ДАІ і так чіпляється до кожного, тоді як нові Правила дадуть їй ще більше можливостей брати хабарі. Медзаключення вправі здійснювати медик, але ніяк не інспектор. Неправильно, що водій зобов'язаний виходити з авто. Зараз діють безліч банд, переодягаються у даішників і грабують автомобілістів. Уявіть, яких обертів набере така злочинність, коли водіїв зобов'яжуть виходити з авто », - сказав юрист Андрій Шаповалов спеціалізується на справах, пов'язаних з порушенням Правил дорожнього руху.
За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!