Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Чи корисно носити каблучки?
 
2-12-2010, 23:24  Суспільство

Чи корисно носити каблучки?

 
Одягаючи золоту або срібну прикрасу, варто замислитися, чи підходить вона нашому організму. Як показують дослідження, прикраси із золота і срібла цілком по-різному впливають на органи людини.

Чи корисно носити каблучки?



Наприклад, срібло протипоказано гіпертонікові, а золото краще носити сердечникам. А ось золотий ланцюжок рятує від депресії, надаючи специфічну тонізуючу дію, а срібний - заспокоює.

Одні люди вважають за краще носити прикраси із золота, інші - зі срібла. Одягаючи на палець золоте кільце, ми більше виходимо з естетичних міркувань, не замислюючись про те, чи підходить нам метал, з якого воно зроблене. Тим часом золото і срібло володіють різними енергетичними властивостями, тому нашому організму далеко не байдуже, чим ми себе прикрашаємо.

Білоруські вчені вивчили вплив дорогоцінних металів на людину. Дослідження показали, що золото і срібло по-різному впливають на різних людей. Наприклад, золото активізує процеси в організмі, а срібло, навпаки, пригнічує. Тому не дивно, що процедура голковколювання проводиться за допомогою голок, зроблених з різного металу. Адже електричний потенціал у голок із золота і срібла не однаковий.

На думку вчених, золото надає специфічну тонізуючу дію, а срібло - заспокійливу. За уявленнями східних цілителів, точки і зони акупунктури пов'язані як з внутрішніми органами, так і між собою. Наприклад, срібло знімає запалення з органу, а золото здатне активізувати його роботу.

На кисті руки більше 400 активних точок, які пов'язані з нирками, печінкою й серцем. На практиці лікарі іноді стикаються з випадками, коли досить зняти обручку з пальця, щоб людина назавжди розлучилася з головним болем і безсонням. Але ж кільця, одягнені на певні пальці, постійно впливають на біологічно активні точки. Існують приклади, коли безплідні жінки, попрощавшись з каблучкою, нарешті змогли завагітніти. На думку медиків, це відбувається тому, що багато мінерали і метали по-різному впливають на організм.

При відчутті знесилення медики рекомендують носити золоті прикраси. Золото через його тонізуючу дію дуже підходить панянкам бальзаківського віку і тим хто страждає захворюваннями серця. Воно також корисно гіпертонікам, так як знижує артеріальний тиск, а от срібло їм носити небажано.



Прикраси із золота варто носити і людям, які страждають на виразкову хворобу шлунка або дванадцятипалої кишки. Срібло ж краще підходить при дратівливості і головних болях. Існує думка, що потемніння срібної прикраси служить сигналом про захворювання. За словами експертів, цей метал темніє при контакті зі шкірою хворої людини.

А ось разом золото і срібло краще не носити, оскільки ці метали володіють прямо протилежним біоенергетичним впливом на організм, пише «Жіночий журнал». Саме тому небажано ставити собі золоті зуби і коронки. Їх роблять зі сплаву срібла з золотом, тобто металів що не поєднуються між собою.

Як дізнатися, який метал підходить, а який ні для організму? Існує перевірка на взаємовідносини з металом за методом доктора Фолля. До рук пацієнта поміщають прилад із зразком металу і паралельно до «активних» точок на тілі прикладають спеціальний датчик. Щоправда, медики відносяться до методу Фолля по-різному: одні - підтримують, інші вважають це шарлатанством.

Є і лабораторний тест, який складніший по виконанню, але точніше за результатами. У пацієнта береться крапля крові, на якій перевіряють реакцію на різні метали. Однак питання про використання металотерапії в медицині до цих пір залишається відкритим. Вплив металів на організм тварин і людини вивчається в Росії вже кілька десятків років, але до цих пір металотерапія недостатньо вивчена і практично не застосовується. З 80-х років лікарі застосовують лише мідні диски при лікуванні шкірних хвороб.
За матеріалами neboley.com.ua

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!