Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Другий Фестиваль Екології Людини
 
9-12-2010, 16:46  Суспільство

Другий Фестиваль Екології Людини

 
11 грудня 2010 року в міському Палаці культури Житомира відбудеться Фестиваль Екології Людини, який вже вдруге організовує громадська організація Співдружності Екології Людини «Екомїръ».

В програмі - проведення виставок продуктів здорового харчування, дитячих розвиваючих студій та психологічних центрів, доповіді експертів, майстер-класи, фотоекспозиція та прем’єра фільму екологічної тематики.

Серед експертів – на фестивалі буде також присутній Ваховський І.Л. – тренер Міжнародної асоціації громадських організацій «Система акад. Міаніє М.Ю.» (м. Харків). Він виступить з доповіддю – «Духовне відродження Людини та Суспільства». А також проведе майстер-клас «Формування позитивних настанов, що впливають на стан та долю».

На фестивалі кожний зможе обрати будь-яку цікаву для нього доповідь, оглянути виставку здоров’я та краси, поспілкуватися з психологами та педагогами. А головне – кожний відвідувач фестивалю буде мати можливість використовувати все це в своєму житті, щоб зробити Світ більш гармонійним.

Запрошуємо всіх людей доброї волі відвідати фестиваль. Час проведення: суббота 11 грудня з 10:00 до 19:00. Місце проведення: Палац культури (вул. 1 Травня, 12). Вхід вільний.

План фестивалю:

Другий Фестиваль Екології Людини

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!