Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Заступник мера Житомира Боровець відчитав комунальників за слизькі тротуари
 
7-12-2010, 01:06  Суспільство

Заступник мера Житомира Боровець відчитав комунальників за слизькі тротуари

 
Комунальні служби Житомира показали свою неспроможність у вирішенні проблем з прибиранням міста від снігу.

0



Цей факт на робочій нараді перед керівниками житлових та комунальних підприємств 6 грудня констатував заступник мера Житомира Микола Боровець.

«Ви всі чудово знаєте, що після плюсової температури через 6 годин буде" мінус ", і все буде замерзати. Але змогли довести до того, що по тротуарах пройти не можна. Суцільний лід. Сніг випав, і треба було в ручному режимі всіх збирати і змушувати прибирати тротуари. Люди йдуть і скаржаться, як непрофесійно вирішена ця проблема. Говорилося про пісок, який повинен був лежати на тротуарах. Навіть перед виконкомом, і це видно з мого кабінету, тротуар не почищений і не прибраний. Ось вам і вся організація нашої роботи і «вмілий підхід», - сказав Боровець.

Микола Боровець повідомив учасникам наради, що «величезне невдоволення роботою комунальних служб висловив і мер Володимир Михайлович (Дебой), що було висловлено зокрема і на мою адресу».

Єдиним комунальним підприємством, яке отримало «одобрямс» влади за боротьбу зі снігом, стало управління автомобільних доріг. За виконану роботу заступник мера поставив цьому підприємству «четвірку».

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!