Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Влада Житомира закликає підприємців прибрати свою територію від снігу та льоду
 
7-12-2010, 23:23  Суспільство

Влада Житомира закликає підприємців прибрати свою територію від снігу та льоду

 
Влада міста Житомира закликає місцевих бізнесменів прибрати свою прилеглу територію від снігу та льоду і менше користуватися особистими автомобілями.

Влада Житомира закликає підприємців прибрати свою територію від снігу та льоду



Про це повідомляє управління у зв'язках з громадськістю міської ради.

Днями в залі засідань міськради відбулася нарада керівництва міста з керівниками підприємств торгівлі м.Житомир. Основна тема зустрічі - прибирання прилеглих територій, тротуарів та під'їзних шляхів від снігу та льоду.

Заступник міського голови Іван Заінчковський, нагадав підприємцям, що проблема прибирання міста це не тільки клопоти міської влади та відповідних комунальних підприємств, але і одне із завдань роботи адміністрацій приватних структур, які здійснюють торгівлю.

- До нас надходить дуже багато скарг від громадян з-за неналежного прибирання тротуарів та прилеглих до торгових закладів міста територій. Крім того, за сумною статистикою, лише за два дні зимової негоди в травмпункти міста звернулося 52 людини. Все це змушує робити певні висновки, - зазначив Заінчковський.

Продовжив тему виступу начальник комунального підприємства «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Костянтин Єремейчук.

Він зосередив увагу присутніх на тому, що за існуючими нормами в зимовий час всі суб'єкти підприємницької діяльності до 9 годин ранку повинні прибрати свою прилеглу територію від снігу та льоду, а також - посипати протиожеледними засобами.

Проти порушників вже застосовуються відповідні заходи - складання протоколів та приписів. При цьому, штраф для фізичних осіб - підприємців варіюється від 340 до 1360 грн, юридичних - від 850 до 1700 грн.

Пізніше, Єремейчук оприлюднив довгий список порушників, серед яких є досить відомі і солідні підприємства.

Про роботу з прибирання Житомира від снігу розповів начальник управління комунального господарства Олександр Марцун. За його словами, в період інтенсивного снігопаду в місті дійсно спостерігаються проблеми з прибиранням вулиць та тротуарів. Це викликано тим, що в наявності у комунальних служб застаріла техніка і застосовуються старі технології.

За словами Марцуна, якісне прибирання снігу в денний час доби практично неможлива. Вночі ситуація трохи краща. Це пов'язано насамперед з великим потоком транспорту на основних транспортних магістралях міста. Тому, Марцун закликав присутніх, по-можливості, менше користуватися особистим транспортом в складних погодних умовах, а користуватися громадським транспортом.
За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!